Arctisztítók, tonikok

Arctisztítók

ericson-laboratiore-bio-respect-arctej

Bio-Respect tisztító tej

A Bio-Respect tisztító tej bőrazonos hatóanyagai gyengéden távolítják el a mindennapos szennyeződéseket, bőrre rakódó káros anyagokat valamint a sminket, emellett biztosítják a bőr ökológiai egyensúlyát, fokozzák védekezőképességét és hidratációs szintjét, nyugtató hatásúak. Barna alga, zöld mikro-alga, tengeri poliszacharid és tengervíz keveréke, a bőr biológiai-hormonális egyensúlyát állítja helyre. Használja ébredéskor és este a bőr letisztítására.
250ml
Bio-Respect tisztító hab

Bio-Respect tisztító hab

Könnyű krémes letisztító hab, amely finoman tisztítja az érzékeny bőrt is. Tisztító bázisa eltávolítja a bőrre rakódó káros szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminket. Bőrazonos ápoló formulái helyreállítják az esetlegesen felborult bőrszöveti ökológiai-fiziológiai egyensúlyt. Mindennapos használatra.
150ml

Be-Fresh tisztító tej

A Vitamin Energy Be-fresh tisztító tejet kifejezetten a stresszes, igénybevett bőr tisztítására és élénkítésére fejlesztettük ki.

Gyengéden távolítja el a mindennapos szennyeződéseket, bőrre rakódó káros anyagokat valamint a sminket, emellett maximálisan megőrzi a bőr védő filmrétegének épségét. Extra bőrsejt stimuláló hatású, eltünteti a fáradtság jeleit. A letisztító bázis mellett a bőr öregedését lassító anti-age koktélt is tartalmaz (szuperoxidáns csodabogyó, acai por, tőzegáfonya kivonat, B3 vitamin), így védi a sejtmembránt a szennyeződések okozta degradációtól.

Használata: a bőrápoló rutin első lépéseként reggel és este finoman masszírozza át az arc, nyak és dekoltázs bőrét a tejjel, majd mossa le vízzel és törölje át a bőrt a Vitamin Energy Be-Fresh tisztító tonikkal.

Energiahiányos, stresszes, fényevesztett bőrre ajánljuk.  250ml

Be-Fresh tisztító hab

Könnyű krémes Be-fresh tisztító hab, amely finoman tisztítja az érzékeny bőrt is. A lemerült, stresszes bőr számára hatékony bőrsejt stimuláló energiakoktélt tartalmaz, így védi a bőrt a környezeti agresszió ellen. Goji bogyó kivonat tartalma hatékony szabadgyök-fogó hatást biztosít, olyan vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, amelyek a kötőszöveti állományt újjáépítik. Emellett Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag formula, helyreállítja a bőr egészséges tónusát és rugalmasságát.

Használata: a bőrápoló rutin első lépéseként reggel és este finoman masszírozza át az arc, nyak és dekoltázs bőrét a habbal, majd mossa le vízzel. Szükség esetén törölje át a bőrt a Vitamin Energy tonikkal.150ml

Hydra Clinic hidratáló letisztító tej 200ml

Hydra Clinic hidratáló tisztító tej

 
Finoman tisztító és hidratáló hatású parabénmentes bőrtisztító tej, amely a szennyeződéseket és sminket a bőr hydrolipid filmrétegének védelme mellett távolítja el.

 

200ml
ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Skinjexion Szinaptikus tisztító tej

 

A Skinjexion Szinaptikus tisztító tej gyengéden távolítja el a mindennapos szennyeződéseket, bőrre rakódó káros anyagokat, valamint a sminket, emellett maximálisan megőrzi a bőr védő filmrétegének épségét.

 

250ml
ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Slim Face Lift Elasztin tisztító tej

A Slim Face Lift Elasztin tisztító tej gyengéden távolítja el a mindennapos szennyeződéseket, bőrre rakódó káros anyagokat valamint a sminket, emellett maximálisan megőrzi a bőr védő filmrétegének épségét. Egyrészt tisztít, másrészt előkészíti a bőrszövetet az aktív hatóanyagok befogadására.

Miben különbözik egy átlagos lemosó tejtől? Tartalmazza a termékcsalád két fő hatóanyagát, amelyek tokacsinosító, bőrfeszesítő valamint ún. anti-gravitációs hatásúak is egyben. Így különleges peptidekkel csökkenti a lerakódó zsír mennyiségét, kontúrozza az arcformát és bőrtömörséget garantál. Emellett mályva és liliom kivonatokat is tartalmaz, így szabadgyök-fogó, mélyregeneráló és bőrvédő hatású.

Elvékonyodó, ráncos, megereszkedett bőrre ajánljuk.

 

250ml
ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Supreme Retinox Tej

A francia szépségápolás luxusa és az érett bőr speciális igényei találkoznak ebben a lemosó tejben. Kifejezetten ráncos, élettelen, akár pigmentfoltos bőrre is ajánljuk.

 

250ml
ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Soft Enzym tisztító hab

Bőrtisztító hab a szennyeződések és a felesleges faggyú eltávolítására, bőrmegújító és hidratáló hatással.

 

150ml
ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Biodorfine nyugtató tej

Az irritált, kipirosodásra, gyulladásra hajlamos bőr letisztítása nem egyszerű feladat. A Biodorfine nyugtató tej gyengéden távolítja el a mindennapos szennyeződéseket, bőrre rakódó káros anyagokat valamint a sminket, emellett maximálisan megőrzi a bőr védő filmrétegének épségét, így nem okoz további irritációt és kiszáradást.

Specialitása abban rejlik, hogy a tisztító bázisa biztosítja az érzékeny, irritációra hajlamos bőr komplex nyugtatását. Koncentrált gyulladáscsökkentő, hidratáló-tápláló kivonatai nyugtatják, ásványi anyagokkal és vitaminnal látják el a bőrszövetet.

Vízhiányos, érzékeny, kipirosodásra hajlamos, feszülő bőrre ajánljuk.

 

250ml
ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Biodorfine nyugtató tisztító gél

A reaktív bőr sokkal érzékenyebb a normál bőrnél.  A reaktív bőr jellemzője, hogy különösen érzékeny a fizikai (forróság, hideg, szél) vagy kémiai hatásokra (higiéniai termékek helyi alkalmazása) és csak részlegesen képes visszaállítani a bőr regeneráló képességét. Ez a gyulladás és érzékenység mellett fokozott és felgyorsult bőröregedést is okoz.

A Biodorfine nyugtató gél gyengéden távolítja el a mindennapos szennyeződéseket, bőrre rakódó káros anyagokat valamint a sminket, emellett maximálisan megőrzi a bőr védő filmrétegét. Kifejezetten irritációra hajlamos, gyulladt, érzékeny, faggyútöbbletes bőr letisztítására ajánljuk.

Kombinált, zsírosodásra hajlamos, felületén csillogó, reaktív bőrre ajánlott.

125ml

ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Biodorfine bőrtisztító hab

Az érzékeny vagy irritációra hajlamos bőr finom letisztítást igényel. A Sensitive Pro Biodorfine tisztító habot kifejezetten erre az esetre fejlesztettük. Gyengéden távolítja el a bőrre rakódó szennyeződéseket, sminket, izzadságot anélkül, hogy kellemetlen bőrfeszülést vagy kipirosodást okozna. A titok nyitja egy vadonatúj pharmaceutical hatóanyag, amely a sejt magjában fejti ki hatását, így azonnal csökkenti a bőr diszkomfortérzetét, enyhíti a gyulladásos folyamatokat.

Kifejezetten érzékeny, eritémás vagy irritációra hajlamos, vízhiányos bőrre ajánljuk.

150ml

ericson laboratorie feminity tisztító hab

Feminity tisztító hab

Mindennapos használatra.

Hatóanyagai:

Phyto-age formula: kínai gyógynövény kivonat a bőr hialuron tartalmának növelésére, a bőrszerkezet erősítésére
Survicode formula: a sejtek várható élettartamának növelésére
Reviviscence formula: tamarinduszfa kivonata, a vízháztartás kiegyenlítésére és a természetes immunrendszer serkentésére.

150ml

Ericson laboratorie kétfázisú sminklemosó

Kétfázisú sminklemosó

100ml

ericso laboratorie skinjexion szimpatikus tisztítótej

Bio Optic sminklemosó

 
Kétfázisú sminklemosó az érzékeny és vékony szemkörnyéki bőr speciális igényeire kifejlesztve. Hatékonyan eltünteti a sminket, csökkenti a make-up kémiai összetevőinek káros hatását, finoman regenerál.

100ml

Tonikok

Be-Fresh tonik

A Vitamin Energy Be-fresh tonik tökéletesíti a tisztítás folyamatát, fenntartja a pH-értéket és előkészíti a bőrt a gazdag hatóanyag tartalmú textúrák befogadására. Hatékony bőrsejt stimuláló energiakoktélt tartalmaz, így védelmet garantál a környezeti agressziók ellen. Vizililiom kivonata kiegyensúlyozza a vízháztartást, acerola kivonata gazdag ásványi anyag utánpótlása serkenti a kollagénképződést. A tonik tisztító bázisa mellett olyan hatóanyag koktélt tartalmaz, amely helyreállítja a bőr egészséges tónusát és rugalmasságát.

Használata: a bőrápoló rutin második lépéseként, a tej lemosása után reggel és este finoman törölje át az arc, nyak és dekoltázs bőrét egy tonikkal átitatott vattakoronggal.

250ml

Bio-Respect tonik

Bio-Respect tonik

A Bio-Respect tonik tökéletesíti a tisztítás folyamatát, fenntartja a pH-értéket és előkészíti a bőrt a gazdag hatóanyag tartalmú textúrák befogadására. Biztosítja a bőr ökológiai egyensúlyát, fokozza védekezőképességét és hidratációs szintjét, gazdag C-vitamin, flavonoid, ásványi anyag tartalma segíti a bőr víztartalmának megőrzését, növeli a hyaluronsav tartalmát és védi a bőr rugalmasságát biztosító elasztint. A tisztító tej után használja a bőrön naponta kétszer.

250ml

er

Skinjexion Szinaptikus tisztító tonik

 

A Skinjexion Szinaptikus tisztító tonik tökéletesíti a tisztítás folyamatát, fenntartja a pH-értéket és előkészíti a bőrt a gazdag hatóanyag tartalmú textúrák befogadására.

 
250ml

Hydra Clinic hidratáló tonik

Hydra Clinic hidratáló tonik

 
Finoman tisztító és hidratáló hatású, parabénmentes bőrlemosó tonik. Úgy távolítja el a smink maradékát, a szennyeződéseket és a metabolikus felesleget, hogy fenntartja a hydrolipid filmréteg egységességét, fokozza a bőr védekezőképességét. Felkészíti a bőrt az aktív hatóanyagok mélyrétegi befogadására.

Felhasználás: a bőr letisztításának második lépéseként, a lemosó tej után, tonizálja át az arcot.

200ml

er

Slim Face Lift Elasztin tisztító tonik

A Slim Face Lift Elasztin tisztító tonik tökéletesíti az arctisztítás folyamatát, fenntartja a bőr normál pH-értéket és előkészíti a gazdag hatóanyag tartalmú textúrák befogadására. A savköpeny fenntartásával biztosítjuk, hogy az érett bőr ne veszítsen víz- és zsírtartalmából.

Miben különbözik egy átlagos tisztító toniktól? Tartalmazza a termékcsalád két fő hatóanyagát, amelyek tokacsinosító, bőrfeszesítő valamint ún. anti-gravitációs hatásúak is egyben. Olyan speciális peptid komplexet tartalmaz, amely növeli a kollagén és elasztin mennyiségét, csökkenti a lerakódó zsír mennyiségét, kontúrozza az arcformát és bőrtömörséget garantál. Emellett hárskivonatot és mezei zsurlót is tartalmaz, így védi a bőrt a környezeti agresszió ellen.

Elvékonyodó, ráncos, megereszkedett bőrre ajánljuk.

250ml

er

Supreme Retiniox tonik

 
A francia elegancia légiességének élménye egy rendkívül hatékony letisztító lotionban. Kifejezetten a változó korú bőr speciális igényeinek megfelelően tisztít, hidratál és feszesít.

250ml

er

Biodorfin nyugtató lemosó tonik

Tökéletesíti a tisztítás folyamatát, fenntartja a pH-értéket és előkészíti a bőrt a gazdag hatóanyag tartalmú textúrák befogadására úgy, hogy maximális komfortérzetet biztosítson az irritált bőr esetén is.

250ml