Házirend

Kérlek, olvasd el a házirendet, és minden esetben tartsd be!

1. Időpontfoglalás:

Időpontot telefonon tudsz kérni (+36-30/500-71-34) -csak hívószám kiírása esetén veszem fel, hétköznap reggel 8 és 20 óra között-, emailben illetve a Heidecker Mária kozmetikus Facebook oldalán, üzenetben. Ha nem veszem fel a telefont, elnézésedet kérem, vissza foglak hívni.

Pénteki napon 19h után érkező üzenetekre következő héten hétfőn válaszolok.

2. Érkezés:

Kérlek, érkezz lehetőleg 5 perccel a kezelés előtt! Ha valamilyen oknál fogva késel, sms-ben tudasd velem. Késés esetén is betartom a menetidőt, tehát a te kezelésed ideje fog ezzel megrövidülni, és ugyanúgy a teljes összeget ki kell fizetni.

3. Időpont lemondás:

Időpont lemondása esetén kérlek 24 órával előtte tedd meg. Ha ez időn belül mondod le, akkor a következő kezelésen az elmaradt alkalom 50%-át is ki kell fizetni. Ha az alkalmat az időpontod napján mondod le, vagy semmilyen jelzést nem kapok arról,  hogy nem jelensz meg, akkor az alkalom teljes díját kell megtéríteni. Bejelentkezéseddel a házirendet is elfogadod. Betegség -esetén nem kezelhetlek. Ilyenkor aznap reggel 8 óráig van lehetőséged lemondani, ezután az alkalom 50%-át számolom fel. Kérlek legyünk egymással őszinték és korrektek, ne vegyük el mástól a lehetőséget!

Amennyiben kétszer egymás után nem jelensz meg a foglalt időpontodban, harmadik időpontot nem adok.

Kérlek, érkezz pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés kezdete előtt. Hogy miért? Egyrészről ha elkésel, kellemetlen helyzetbe hozod magadat, engem és az utánad érkező vendéget is, valamint a kezelésed idejéből lesz levonva annyi idő amennyit késtél, mivel az utánad következő vendégnek pontosan kell érkeznie.

Javaslom, hogy indulás előtt tájékozódj a térképen, vagy üsd be GPS-be az útvonalat, hogy a legegyszerűbben tudj eljutni hozzám. Kérlek számolj plusz idővel is! A forgalmat néha nehéz előre kiszámítani, előfordulhat, hogy dugóba kerülsz, vagy éppen nehezen találsz elsőre parkolóhelyet, ami a kezelésed napján sem feltétlenül lesz másként. Megítélésem szerint, ezekkel a tényezőkkel is számolj, így szinte biztos, hogy nem fogsz elkésni.

4. Betegség: 

Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozást tapasztalsz a bőrödön, akkor mindenképpen egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a kozmetikában, Te se veszélyeztesd magad, se engem.

Nem győzöm hangsúlyozni, a szalonba csak és kizárólag egészségesen gyere! Ha betegnek érzed (nátha esetén is!) magad, mihamarabb jelezz nekem és a legnagyobb rugalmassággal igyekszem a várható gyógyulásod idejére másik időpontot találni számodra!