Fényvédők

Ericson Laboratoire Derma Sun

A Derma Sun a legújabb fényvédő termékcsaládunk, amely fotostabil fényszűrőivel fokozott védelmet biztosít az UVA/UVB káros hatásaival szemben. Igazán hatékony kombináció: barnulást segítő formulái mellett hőre aktiválódó anti-age molekulákat tartalmaz.

A fényvédők két fő hatóanyaga:

 

1. VENUCEANETM

Kutatásfejlesztésünk során egy olyan mikroorganizmust (Thermus Thermophilus) kezdtünk tanulmányozni, amely az óceán mélyén él és akár 70 Celsius fokot is képes túlélni. Ebből hoztuk létre azt a hatóanyagot, amely a fény hatására aktiválódik és megvédi a bőrt a káros sugárzástól és annak bőröregedést gyorsító hatásaitól. A formula kettős hatékonyságú: hőtűrő képessége kiemelkedő és UV rezisztens. Minél extrémebb hőnek és sugárzásnak van kitéve, annál aktívabb védelmet garantál.

2. THALIAN

Bio-technológiai úton előállított barna alga kivonat, amelyet magnéziummal és mangánnal párosítottuk. Az UVA és UVB sugarak elleni szabadgyök-fogó védelmet garantálja, védi a bőrszövet fehérjéit az oxidatív hatásoktól.

Derma Sun High protection emulsion SPF 50+ 

Derma Sun Daily protecting  fluid SPF 30

Derma Sun High protection mist  SPF 50+

Derma Sun Nutri-protecting dry oil SPF 30

SPF 50 emulzió és SPF 30 fluid arcra

Extra hatékony kombináció a legmelegebb napokra, amikor a bőr fokozott védelmet kíván: anti-age védelem + barnulás gyorsítás + nyugtatás egy kozmetikumban.

Az 50-es fényvédő faktorú krém fotostabil fényszűrőket tartalmaz, így aktívan véd az UVA es UVB ellen is.

  • Hőre aktiválódó anti-age formulái annál aktívabban fejtik ki hatásukat, minél melegebb van.
  • Fokozott, felgyorsított barnulást garantálnak.

Egyik fő hatóanyaga a VENUCEANE, amely kiemelkedő hőtűrő képességű UV rezisztens hatóanyag. Anti-oxidáns, védi a bőrszövetet, a sejteket es a DNS-t az UVA és UV-B káros hatásaitól, csökkenti az idő előtti öregedést és segíti megtartani a vízháztartás egyensúlyát.
Másik fő hatóanyaga a THALITAN, amely barna alga, magnézium és mangán komplex. Extra szabadgyök-fogó hatású, kiemelkedő immunvédelmet garantál és gátolja a pigmentfoltok kialakulását is.

Kiszerelés 50 ml