rosactice phytoceutical skin care

Rosactive Phytoceutical Skin Care

Rosactive-az érzékeny bőr specialistája

A Rosactive elsődleges célkitűzése a természetes összetevőkben rejlő hatékonyság, növényi szinergia és a csúcstechnológiás gyártási folyamatok összekapcsolása, a bőr szépségének és egészségének megőrzése és helyreállítása.

A termékekben felhasznált aktív nano-hatóanyagok kis méretüknek és súlyuknak köszönhetően 2-8 perc alatt képesek a bőr mélyebb rétegeiben is felszívódni, ezáltal valóban a bőrproblémákat és tüneteket kiváltó okokat kezelni.

A természetes hatóanyagok nem csupán azonnal látható eredményeket produkálnak, de késleltetett felszívódásuknak köszönhetően folyamatosan fejtik ki hatásukat.

A Rosactive kiemelkedően fontos hangsúlyt fektet a felhasznált anyagok tisztaságára, ezért nem használ parabént, szilikont, PEG-,SLES- formulákat, mesterséges illatanyagokat és szinezékeket. Elhatárolódnak minden típusú állatkísérlettől, a kozmetikumok állati eredetű fehérjéket sem tartalmaznak.

Bio Filler Super8

8 különböző, csúcsminőségű hyaluronsav keveréke, biomimetikus lipopeptidekkel, tengeri kollagénnel, algával és kálcium keto-glukonáttal. A hatóanyagok szinergiája szuperképességekkel ruházza fel a bőrt.

Ajánlom:

Megereszkedett bőrre, kiürült középarcra, különösen elmélyült ráncokra instant lifting hatással, mélyrétegi regeneráló hatással.

White Tea

A napkárosodott, túlzott napfénynek, szennyeződéseknek, káros szabadgyököknek és stressznek kitett bőr öregedési folyamatait lassító hidratáló / anti-age / regeneráló kezelés.

Jolly Joker kezelés, igazi komfortérzetet adó kezelés bárkinek, bármikor.

Baobab lifting kezelés

Szuperhatékony extra lifting kezelés.

Ajánlom:

1. a statikus ráncok kisimítása

2. a sejtmegújulás folyamatának serkentése

3. a kollagéntermelés növelése

4. rendkívül erős szabadgyök-fogó hatás, a bőr rugalmasságának és feszességének helyreállítása.

BioSupreme booster – Japán szépségápolási rutin ihlette bőrápolás

Titka a többlépcsős hidratálás, a legkönnyebb formulától a legkoncentráltabb felé haladva.

Különlegessége a LOCK-IN-MOIST technológia, ami speciális réteget képez a bőr felszínén, és az aktív összetevőket hosszú időre a bőr mélyébe zárja.24 órán keresztül hidratálja a bőrt.

Egy alkalom után is energiát, ragyogást, fiatalos bőrképet ad.

Fő hatóanyaga a zöld kaviár, a kezelésben felhasznált 4 féle ampulla hidratál, ragyogást fokoz, betölt és kontúrokat emel és feszesít egy kezelésen belül.

Bőrmegújító kúra után vagy esemény előtt kiemelten javaslom!

Derma Fill- Hosszan tartó hidratálás és betöltés
Kifejezetten a rugalmasságát vesztett bőr feszesítésére és mélyhidratálására ajánlom.

Komfort érzetet biztosít a környezeti hatások(szél, nap, hideg, UV sugárzás) okozta húzódó bőrnek. Ráctalanít, feltölti a lefelé indult vonásokat.

Erős betöltő hatása miatt bőrmegújító kúrák után kifejezetten javasolt a használata!