Zsíros bőrre

Ericson laboratorie acti biotic sebo peeling

Acti Biotic Sebo peeling

Szalicil sav alapú, finom alga zselés mechanikai peeling az elhalt hámsejtek eltávolítására, a mélyen ülő mitesszerek és a zsíros, aknés bőr mélytisztítására.

50 ml

Ericson laboratorie acti biotic sebo szérum

Acti Biotic Sebo szérum

S.O.S. védőszérum az aknék és gyulladt pattanások, mitesszerek helyi kezelésére.

15 ml

Ericson laboratorie acti biotic sebo krém

Acti Biotic Sebo krém

Sok esetben az aknés bőr rendkívül meggyötört, heges, a nem megfelelő kozmetikai szerek használata miatt mélyrétegi vízhiányos állapot alakul ki. A Sebo-krémet akkor ajánljuk, amikor a bőr gyulladt aknés, de rendkívüli módon feszül, szárazságának köszönhetően, vagy ha csillogásmentes bőrfelületet szeretnénk anélkül, hogy a bőr kiszáradna.

50 ml

Ericson laboratorie biopure hydra matt krém

Biopure Hydra matt krém

Finom textúrájú krém a csillogásra hajlamos, esetenként faggyútöbbletes bőr hidratálására és normalizálására. Hatóanyag állománya véd a környezetszennyezés ellen, javítja a bőrlégzést, gyulladáscsökkentő és szabályozza a faggyútermelést.

50ml

ericson laboratorie bio pure oxygel

Biopure Oxy gél

Aktív hidratáló-kiegyensúlyozó gél a csillogásra hajlamos, esetenként faggyútöbbletes, kombinált bőr hidratálására. Használatával a bőr egész nap matt és optimálisan hidratált marad.

Fokozza a bőr energetikáját és oxigénellátását, helyreállítja a vízháztartás kiegyensúlyozott működését.

50ml

Ericson laboratorie biopure detox maxx agyagmaszk

Biopure Detox Maxx mélytisztító agyagmaszk

Zöld agyagot, esszenciális olajat és mélytisztító hatóanyagokat tartalmazó maszk a csillogásra hajlamos, esetenként faggyútöbbletes, kombinált bőr méregtelenítésére. Használata során ún. mágnes-effektus érvényesül: speciális fehérjéket tartalmaz, amelyek a sejt működését blokkoló méreganyagokat elszívják.

A maszk úgy működik, mint egy valódi biológiai itatóspapír. Felszívja a szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat, fokozza a bőr energetikáját és oxigénellátását, helyreállítja a kiegyensúlyozott tápanyag felvételt.

50ml

Ericson laboratorie acti biotic sebo maszk

Acti Biotic Sebo maszk

Faggyútermelést szabályozó és antibakteriális hatóanyag alapú mélytisztító maszk. A bőr mélyebb rétegeiben található szennyeződéseket és a faggyútöbbletet is magába szívja. Normalizálja a bőrszöveti funkciókat, nem szárítja ki a bőrt. Erősíti a bőr védekező képességét a bakteriális fertőzésekkel szemben, helyreállítja a bőrszöveti egyensúlyt és az egészséges eco-flórát.

50ml

Ericson laboratorie acti biotic sebo mini kit

Acti Biotic Sebo Mini Kit

Az aknés, gyulladt, problémás bőr átfogó ápolására ajánlott Acti-Biotic mini-kit tartalma:

  • 10 ml méregtelenítő Sebo-maszk
  • 10 ml kiegyensúlyozó Sebo-gél
  • 10 ml sebregeneráló Sebo-krém

A mini-kitet a kozmetikumok kipróbálására vagy utazáshoz ajánljuk.