Ericson Laboratorie Paris

Az Ericson Laboratoire Paris 1962 óta hihetetlen szenvedéllyel és szakértelemmel tanulmányozza a bőr öregedését és kutatja a legújabb bőrfiatalító módszereket.

Az Ericson Laboratoire Paris által megálmodott és a kutató-fejlesztő divizió által létrehozott kezelések és termékcsaládok célja a bőr minőségének javítása, szépségének megőrzése, fiatalosságának helyreállítása

Ericson Laboratorie Paris – A bőrfiatalítás szakértője

Az Ericson Laboratoire Paris alapító professzorának célkitűzéseihez hűen az érett bőr kutatására specializálódott. Mi a jól csengő ígéretek helyett egy hatékony, professzionális anti-aging kontroll rendszert kínálunk, 7 önálló bőrfeszesítő eljárással:

 • garantáltan rétegspecifikus, késleltetett, 72 órás felszívódás, maximális higiénia
 • mono-dózisos adagolású, 4-6 kezelésre elegendő kit-kiszerelések
 • parabénmentes, minősített, tiszta hatóanyagok manuális vagy gépi felhasználáshoz
 • kivételes partnertámogatási rendszer
 • folyamatos szakmai szemináriumok és bemutatók.

Kutatásfejlesztés

Az Ericson Laboratoire Paris termékfejlesztését a hihetetlen mértékű innováció jellemzi. A legújabb tudományos kutatási eredmények felhasználásának elkötelezett híveként évente két alkalommal újabb és újabb kezelési koncepciók kifejlesztésével biztosítja a szakemberek számára a megújulási és fejlődési lehetőséget szakterületükön.

Gyógyszerészek, Bőrgyógyászok és  Biokémikusok szakértelme

Minden egyes kezelési koncepció megszületését szakemberek sokrétű tudása és szenvedélye teszi teljessé. Gyógyszerészek, bőrgyógyászok és biokémikusok szinergikus munkája garantálja a biztonságos, hatékony és látványos eredményeket biztosító rituálék létrejöttét. Ezeket a kezelési rituálékat kozmetikusok és kozmetológusok gyakorlati tapasztalata és szakértelme formálja praktikus és sokrétűen felhasználható eszközrendszerré.

Az Ericson Laboratoire Paris alapító professzorának célkitűzéseihez hűen az érett bőr kutatására specializálódott. Olyan 8 teljes arckezelő eljárásból álló anti-age koncepciót hozott létre, amely az érett bőr fiziológiai-morfológiai aspektusai alapján kezeli az öregedő bőrt.

14 Parabénmentes termékcsalád

A bőrfeszesítés legújabb módszerei mellett, az Ericson Laboratoire Paris a bőrproblémák átfogó kutatása során teljes multi-terápiás koncepciót hozott létre. A 14-féle arcápoló kezelő család és otthoni ápoláshoz szükséges termékpaletta a bőrproblémák széles területét fedi le. Nem elsősorban a bőrtípusok kezeléséből indul ki, hiszen már nem léteznek egyszerű bőrtípusok, csupán komplex tünetek, amelyek kezelése speciális és hatékony választ igényel. Ezért a 14-féle koncepció a bőrszöveti működésben fellépő változásokat kezelik.

A Hatóanyagok kölcsönhatása

Az egyes kezelési koncepciók és rituálék kifejlesztésekor a hatóanyagok egymásra gyakorolt hatását minden esetben mikrobiológusok és gyógyszerészek vizsgálják. A legfontosabb kritérium, melyik összetevő mikor és hogyan fejti ki hatását illetve befolyásolja más formulák hatékonyságát.

Rétegspecifikusság-garantált idejű hatóanyag felszívódás-szükséges hatóidő- megfelelő hatóanyag stabilitás

Minden kezelési koncepció kifejlesztésének, a kabin rituálé kidolgozásának és az otthoni ápolás helyes kialakításának feltétele a fenti 4 kritérium !

Vagyis :

 

 • a hatóanyagok a megfelelő bőrrétegben szívódjanak fel és fejtsék ki hatásukat
 • A kémiai anyagok nagy része nem jut túl mélyre a bőrben (hőhatások a bőraljáig, mechanikai hatások az irha alsó rétegéig is elérhetnek), de a cél sok esetben a bőralja kötőszövete vagy zsírszövete, az irha kollagén vagy elasztikus rostjai, de minimum a hámréteg legalja.
 • a hatóanyagok az adott réteg elérésekor fejtsék ki hatásukat és nem hamarabb!
 • a formulák felszívódása elegendő ideig tartson és az aktív kezelés befejezése utáni 24-48 óráig tartson!
 • az Ericson Laboratoire Paris kezelések során olyan formulákat használunk fel, amelyek hővel, fénnyel és az oxidációval szemben is stabilak maradnak!

Ericson Laboratoire Paris- A látványos eredmények garanciája

Az Ericson Laboratoire Paris látványos eredményeinek titka a nano-technológiás gyártási technológiában rejlik. A felhasznált formulákat nem makro-méretű oldat szétporlasztásával nyerik, hanem egyenletes méretű, szabályozott összetételű és szabad nano-molekulák célzott szintéziseként állítják elő.

A felhasznált nanokapszulák felszínét többszörös polimerréteg alkotja, belsejében bármilyen magot (vizes vagy olajos) képes stabilizálni, így a víz- és zsíroldékony anyagok is bevihetőek. A speciális gyártási hightechnek köszönhetően, akár 30-50nm vastagságú kapszulát is képesek előállítani, amelyben 4-20 réteg található és a magot szabadon cserélgethetik. Így bármilyen burok/tartalom kombináció előállítható. Rendkívül stabilak és szilárdak, ezért érzékeny anyagok is bevihetők általuk pl. E- vagy C-vitamin, enzimek.

A legújabb nano-technológiás eljárás a NLC – nano-lipid carrier structure- lipid-szállító nanorészecskék alkalmazása, a retinol és speciális peptidek szállítására. Ezek belsejében nem olajos mag, hanem kristályszerű anyag van, ennek stabil szerkezeti elemeibe építik be a hatóanyagokat, amelyek csakis a megcélzott rétegben aktivizálódnak, korábban nem bomlanak le.

 

Az Ericson Laboratoire Nano-technológiás gyártása garantálja:

 • a hatóanyagok mélyre hatolnak,
 • szabályozható tartalom tervezhető módon épül be a bőr megfelelő rétegébe (rétegspecifikus),
 • a formulák mechanikai hatásra nem törnek össze (be lehet masszírozni),
 • a hatóanyagok elférnek a sejtközötti térben,
 • széles pH-skálán felhasználhatóak,
 • nem szükséges sokféle stabilizátor, hordozó a bejuttatásukhoz és védelmükhöz sem, mert a burkukat csak meghatározott enzimek oldják fel.